Her finner du svar på våre ofte stilte spørsmål  

Hva slags nettsider lager dere ?

Vi lager alle typer nettsider, nettbutikker og hjemmesider.

Hvor lang tid tar det før nettsiden er ferdig?  

Ved kjøp av våre minste pakker - start og proff - tar det normalt 7-30 arbeidsdager før nettsiden din er ferdig og klar til bruk. Velger du alternativet "avansert" vil det ta noe lengre tid.

Må jeg være flink på PC for å starte nettbutikk?  

Du trenger ikke være et datageni for å drive en nettbutikk, men det kan nok være lurt med litt hjelp.                               Vi kan bistå med teknisk support om det trengs. Som kunde hos Nettglede vil du få opplæring i kontrollpanelet og de forskjellige applikasjonene. Verktøyene er svært brukervennlige. Alt er logisk oppsatt og fint strukturert. Det er bare å ta kontakt om du sitter fast.

Hvorfor starte nettbutikk?  

Statistikker viser at fysiske butikker legger ned eller går konkurs hyppigere nå til dags enn før. Netthandel tar en større og større markedsandel av salgene nå for tiden.                         Begrunnelsen er: folk vil ha det enkelt. De vil kunne handle fra sofaen eller kontoret - hele døgnet. Mange vil få pakken levert på døren eller kunne hente i Post i Butikk - når det passer dem best.                              Noe som blir mer og mer attraktivt er hybridbutikk - kombinert fysisk butikk og nettbutikk. Tenk for en mulighet du har - du som kanskje allerede har en fysisk butikk! Du har lageret fullt av varer, et innarbeidet sortiment og et merkevarenavn. Ved å legge ut produktene dine for salg på nettet vil du kunne øke omsetningen din da internett er den største salgskanalen, det vil i tillegg gi deg en stor mulighet til bredere markedsføring av din fysiske butikk.                              Driftkostnadene for en nettbutikk er lavere enn en fysisk butikk, og det kan gjøres både enkelt og profesjonelt. Det krever lite teknologisk kunnskap og vi hjelper deg gjerne om du sitter fast. Hva venter du på? Kom i gang nå!

Hvordan kan kunder betale i nettbutikken?  

Alle nettbutikkene vi tilbyr inneholder mange forskjellige betalingsalternativer. Betalingsalternativer du kan velge mellom er blant annet: Vipps, Visa, Mastercard, Klarna, Paypal, Bankoverføring. Du kan ha flere av disse betalingsalternativene samtidig.                              Det viktigste for kundene er å kjenne på en trygghet når de handler på nett. Betalingsalternativer de har sett før kan avgjøre om de kjøper eller forlater kjøpsprosessen i kassen. Klarna, Dibs og Nets er de mest kjente i Norden. Velg betalingsalternativ utifra kundene dine. At kundene føler seg trygge er en viktig faktor for å bygge opp merkevarenavnet ditt.

LEVERING OG GODKJENNING AV LEVERANSE

Etter at webløsningen er ferdigstilt og du er fornøyd med resultatet er det bare overlevering og betaling som gjenstår. Du betaler først etter overlevering. Levering er skjedd når kunden har fått produktet eller tjenesten tilgjengelig for bruk. Ved endringer i leveransen skal dette avtales skriftlig mellom partene. En leveranse er å anse som fullført når kunden har blitt overlevert produktet eller tjenesten etter avtalen, eller fått utført de tjenester som har blitt avtalt.

FORSINKELSE ELLER MANGLENDE LEVERING

REKLAMASJON

FORNØYDGRANTI

PRIS

Den annonserte prisen for produkter og tjenester er den totale prisen kunder skal betale til leverandør. Dette inkluderer merverdiavgift til staten. 

Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kunder ikke betale. 

AVTALEN

Still et spørsmål  

Vi vil svare deg så fort som mulig  

Ditt navn   (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål (obligatorisk)