FUNKSJONER - NETTSIDE

Nettbutikk          Webutvikling

Funksjoner på alle abonnementer

 

Nettglede sine abonnementer for nettsider inkluderer:

 • Ubegrenset båndbredde og oppbevaring på nett
 • Responsiv design
 • Brukervennlighet
 • Raske nettsider på alle plattformer
 • Kanaler
 • Personalkontoer
 • Oversiktspanel via applikasjon og nettside
 • Finansrapporter
 • SEO
 • Kundestøtte
 • SSL-sertifikat

Ubegrenset båndbredde og oppbevaring på nett

Du vil ikke bli belastet basert på hvor mange besøkende du har på nettsiden eller hvor mange filer og bilder du laster opp.

Responsiv desgin

Alle nettsider vi bygger inneholder responsive nettsider på en slik måte at de fungerer optimalt på både mobil, nettbrett og PC.

LES MER

Brukervennlighet

En nettside må være brukervennlig. Besøkende skal finne frem til det de leter etter og de forskjellige sidene skal være enkle å navigere på.

Det er lovpålagt at nettsider skal være universelt utformet. Personer som har nedsatt syn, hørsel, motorikk og kognitive evner skal kunne ta til seg informasjon fra nettsiden. 

En nettside skal være responsiv og tilpasse seg alle formater. Vi designer nettsiden slik at den passer alle enheter og formater.

Raske nettsider på alle plattformer

En nettside som bruker for lang tid på å laste risikerer å bli utelukket og avslått. Her snakker vi om bare ett sekund eller to for mye, før den besøkende avbryter sesjonen på nettsiden.

Kanaler

Du kan knytte sosiale medier opp til nettsiden. Facebook og Instagram er sosiale medier som kan kobles 

Personalkontoer

Personalkontoer lar personalet fullføre grunnleggende administratoroppgaver uten at de får tilgang til sensitiv informasjon. Personalkontoer lar deg også se oppdateringer og endringer gjort av hver personalmedlem i butikkens tidslinje.

Oversiktspanel

Alle abonnementnivåer tilbyr oversiktspanel som uthever viktige analyser, inkludert salg, bestillinger og besøksdato på nettbutikken.

Finansrapporter

Du kan se finansiell informasjon om forretningen i dine finansrapporter. Du kan bruke finanssammenddraget til å få oversikt over salg, betalinger og ventende salgsdata. Du kan se komplette finansrapporter for å se mer informasjon.

SEO

Ved søkemotoroptimalisering benytter vi metoder som fører til at nettsiden din oppnår bedre synlighet på søkemotorer som for eks. Google og Bing.

Kundestøtte

Hvis du har spørsmål om nettsiden eller trenger hjelp med å sette opp noe, kan du nå oss på telefon eller e-post.

SSL-sertifikat

Et SSL-sertifikat er en sikkerhetsprotokoll som oppretter en sikker tilkobling mellom en server og nettleser for å holde din og kundenes informasjon sikker.

Med Shopify kan du aktivere SSL-sertifikater for å kryptere nettsidens innhold og publisere det på en trygg måte med HTTPS i stedet for HTTP. Dette viser SSL-hengelåsikonet ved siden av nettbutikkens URL i adresselinjen.